AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini çektirmek

Kahve falında dişini çektirmek

Kahve falında dişini çektirmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında dişini çektirmek gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz veya sunabileceğiniz çok şey var, harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında dişini çektiğini görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında birinin dişini çektiğini görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının dişini çektirmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, genç kimselere eğitim vereceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının dişini çektirdiğini görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında kendi azı dişini çektiğini görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük dişini çektirdiğini görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına işarettir.

Kahve falında yirmilik dişi çektirmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında köpek dişini çektiğini görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir