AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dişini çektiğini görmek

Kahve falında birinin dişini çektiğini görmek

Kahve falında birinin dişini çektiğini görmek her zaman hürmet göreceğine, iyi zamanlar geçireceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, hasret içinde kalacağına, lüks içinde olacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, spora başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dişini çektiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait bilgileri veya sırları kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında dişini çektirmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin dişini çektirdiğini görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük dişini çektirdiğini görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının dişini çektirdiğini görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dişini çektiğini görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına yorulur.

Kahve falında kendi azı dişini çektiğini görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kök dişi çektirmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişi çektirmek bol kazanç elde edileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir