AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek dişini çektiğini görmek

Kahve falında köpek dişini çektiğini görmek

Kahve falında köpek dişini çektiğini görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, mutluluk bulacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek dişini çektiğini gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzenlemelerin içine sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz.

Kahve falında köpek dişi çektirmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek dişini çektiğini görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında ağrıyan dişi çektirmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çürük dişi çektiğini görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin çektiğini görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi azı dişini çektiğini görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ön dişini çektirmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin dişini çektirdiğini görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, anlaşmazlıkların biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir