AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dişini çektirmek

Kahve falında başkasının dişini çektirmek

Kahve falında başkasının dişini çektirmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının dişini çektirmek gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin dişini çektirdiğini görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının dişini çektirdiğini görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, başarıları ile konuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafa dişini çektirmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının dişini çektirmek malvarlığının çok daha artacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına delalet eder.

Kahve falında köpek dişi çektirmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının dişini çektirdiğini görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişini çektirmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üst azı dişi çektirmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir