AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının dişini çektirdiğini görmek

Kahve falında arkadaşının dişini çektirdiğini görmek

Kahve falında arkadaşının dişini çektirdiğini görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının dişini çektirdiğini gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten birisinden bir davet almanız olasıdır.

Kahve falında arkadaşının dişini çektirdiğini görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin dişini çektiğini görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının dişini çektirmek kısmetin açılacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üst dişi çektirmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişi çektiğini görmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alt dişi çektirmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının dişini çektirdiğini görmek aile işlerinin başına geçeceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında kök dişi çektirmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir