AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini çektiğini görmek

Kahve falında dişini çektiğini görmek

Kahve falında dişini çektiğini görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, yeni projelere atılacağına alamet eder.

Kahve falında dişini çektiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin önerilerinizi ciddiye almalarını istiyorsanız, sunumlarını, fikirlerini veya ortaya çıkardıkları işleri kusurlu dahi olsa ciddiye aldığınızı göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında ön dişini çektirmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, yeni işler alacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek dişi çektirmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının dişini çektirmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişini çektirmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine inanılır.

Kahve falında birinin dişini çektiğini görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ön dişini çektiğini görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin dişini çektirdiğini görmek giderileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında dişi çektiğini görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir