AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişine tel takmak

Kahve falında dişine tel takmak

Kahve falında dişine tel takmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişine tel takmak gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklik bazı kişiler için hoş şeyler programlamanıza veya jestler yapmanıza zemin hazırlayabilir.

Kahve falında dişine tel takmak meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında dişine tel taktırmak inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında dişini telli görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında dişinden tel çıkarmak fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş teli takmak daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tel toka takmak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tel takmak çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına işarettir.

Kahve falında dişe teli takmak sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir