AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinden tel çıkarmak

Kahve falında dişinden tel çıkarmak

Kahve falında dişinden tel çıkarmak kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kendisini iyi hissedeceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, güzel işler yapacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, işlerin günden güne bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişinden tel çıkarmak gördüyseniz:

  • Liderlik özelliğiniz mevcut durumunuzu korumanızı sağlarken, bir ilişkinize zarar verebilir.

Kahve falında dişinden tel çıkarmak zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında dişine tel taktırmak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok büyük bir acı duyacağına alamet eder.

Kahve falında dişini telli görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında dişine tel takmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan saç teli çıkarmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından tel çıkarmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında dişinden et çıkarmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine tabir olunur.

Kahve falında dişini çıkarmak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir