AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişe teli takmak

Kahve falında dişe teli takmak

Kahve falında dişe teli takmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine yorulur.

Kahve falında dişe teli takmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara bakış açınızı değiştirmeniz veya farklı şekillerde değişikliğe gitmeniz başarmanın anahtarı olabilir.

Kahve falında dişe teli takmak ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş teli takmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında dişlerine tel takıldığını görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine delalet eder.

Kahve falında dişte tel görmek işlerinin yaver gideceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında dişlerine tel taktırmak yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telli diş görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişleri telli görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kendisine kızacağına tabir olunur.

Kahve falında diş tellerinin çıktığını görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, ters giden işlerin düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir