AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel takmak

Kahve falında tel takmak

Kahve falında tel takmak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tel takmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyabilecek bir fikre yatırım yapabilirsiniz.

Kahve falında diş teli takmak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, mutlu günler göreceğine delalettir.

Kahve falında saç tel toka takmak isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet eder.

Kahve falında dişine tel takmak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişe teli takmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında tel toka takmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tel takmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına delalet eder.

Kahve falında sarı saç teli görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tel kadayıf yapmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir