AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst dişinin düştüğünü görmek

Kahve falında üst dişinin düştüğünü görmek

Kahve falında üst dişinin düştüğünü görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, borçlarının hafifleyeceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında üst dişinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz veya iş yaşamınızla ilgili bazı konular sürpriz şekilde olumlu ilerleyebilir ya da sürpriz olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında üst dişin düşmesini görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında ön üst dişinin düştüğünü görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında üst azı dişinin düştüğünü görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine alamet eder.

Kahve falında üst dişinin düştüğünü görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üst dişin düştüğünü görmek darp edileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında üst dişi çürük görmek onun her zaman başında olacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üst dişini çekmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst dişinin olmadığını görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, anne baba duaları alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir