AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebeği sallamak

Kahve falında erkek bebeği sallamak

Kahve falında erkek bebeği sallamak borçların kısa sürede ödeneceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına delalettir.

Kahve falında erkek bebeği sallamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, hissedeceğiniz ani kıvılcımları aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında erkek bebek sallamak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında erkek bebeği sallamak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kazancı arttıracağına inanılır.

Kahve falında bebeği beşikte sallamak kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bebeği kucağında sallamak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bebek salladığını görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına işaret eder.

Kahve falında bebeği ayakta sallamak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında ayaklarında bebek sallamak gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında bebeği sallamak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir