AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş kendi dişini çekmek

Kahve falında diş kendi dişini çekmek

Kahve falında diş kendi dişini çekmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında diş kendi dişini çekmek gördüyseniz:

  • Geride bırakılması gereken kişilerle tartışmaya girmemenizde fayda var.

Kahve falında diş kendi dişini çekmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi dişimi çekmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında dişinden ip çekmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süt dişini çekmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine inanılır.

Kahve falında dişini eliyle çekmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, kalbini kıracağına rivayet eder.

Kahve falında çürük azı dişi çekmek işlerinin çok yolunda gideceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında süt dişi çekmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına yorulur.

Kahve falında köpek dişi çekmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir