AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi maymun görmek

Kahve falında dişi maymun görmek

Kahve falında dişi maymun görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, başarıdan başarıya koşacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında dişi maymun gördüyseniz:

  • Olaylar netlik kazanınca sizinle aynı şeylerden zevk alan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında dişi maymun görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş maymun görmek yeni iş kollarına girileceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalettir.

Kahve falında erkek maymun görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında iki maymun görmek yarar sağlamayacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük maymun görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında maymunu dövmek işinde çok büyük adımlar atacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında maymunla konuştuğunu görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine delalettir.

Kahve falında maymun kakası görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir