AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki maymun görmek

Kahve falında iki maymun görmek

Kahve falında iki maymun görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında iki maymun gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında insan yüzlü maymun görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, onlardan medet umacağına yorulur.

Kahve falında uyuyan maymun görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi maymun görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun ısırması görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, keyifli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında muz yiyen maymun görmek düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine işaret eder.

Kahve falında yavru maymun beslemek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine işaret eder.

Kahve falında maymun kakası görmek karlı işlere gireceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında kanatlı maymun görmek şansın yaver gideceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir