AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük maymun görmek

Kahve falında büyük maymun görmek

Kahve falında büyük maymun görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük maymun gördüyseniz:

  • Çocukça davranışlarda bulunmaz veya engellerseniz, tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Kahve falında büyük maymun görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında maymun satın almak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun taşlamak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine yorulur.

Kahve falında kedi ve maymun görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, yüzün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında goril ve maymun görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında maymunun işediğini görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulur.

Kahve falında maymun kesmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında maymunla oynamak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir