AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarak yutmak

Kahve falında tarak yutmak

Kahve falında tarak yutmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tarak yutmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları halletmesi ya da kontrolü ele alması için kimseyi beklemek zorunda değilsiniz.

Kahve falında tarak yutmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı tarak görmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalet eder.

Kahve falında deniz tarağı görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarak verdiğini görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında birinden tarak istemek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına inanılır.

Kahve falında kırık tarak görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, beklenilen takdiri alacağına işarettir.

Kahve falında sık dişli tarak görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine işaret eder.

Kahve falında kıllı tarak görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir