AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli tarak görmek

Kahve falında kirli tarak görmek

Kahve falında kirli tarak görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında kirli tarak gördüyseniz:

  • Ne yapacağınız üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine tamamlamanız gereken işleri tamamlamalısınız.

Kahve falında kirli tarak görmek sevinçli haberlerin alınacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tarak görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında fırça tarak görmek emeklerinin karşılığını alacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında altın tarak görmek yenileceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz tarağı görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tarak düşürmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden tarak almak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında tarak temizlemek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir