AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi çektirmek

Kahve falında dişi çektirmek

Kahve falında dişi çektirmek fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, gelir elde edeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişi çektirmek gördüyseniz:

  • İki çok cazip olmayan alternatif arasında bir seçim yapmanız gerekiyor.

Kahve falında ön dişini çektiğini görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işarettir.

Kahve falında azı dişi çektirmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında köpek dişi çektirmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin dişini çektiğini görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında alt azı dişi çektirmek sorunların üstesinden geleceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dişini çektirmemek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük dişi çektiğini görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişini çektiğini görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir