AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek dişi çektirmek

Kahve falında köpek dişi çektirmek

Kahve falında köpek dişi çektirmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına işarettir.

Kahve falında köpek dişi çektirmek gördüyseniz:

  • O anları iyi yakalamalısınız.

Kahve falında köpek dişi çektirmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek dişini çektiğini görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, toplum için faydalı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişini çektirmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında azı dişi çektirmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yirmilik dişi çektirmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağrıyan dişi çektirmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alt azı dişi çektirmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının dişini çektiğini görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, hasta ve zor geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir