AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini çektirmemek

Kahve falında dişini çektirmemek

Kahve falında dişini çektirmemek yatırımların heba olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında dişini çektirmemek gördüyseniz:

  • Kısaca, yeni maceralar kısa ömürlü olacaklardır.

Kahve falında dişi çektirmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının dişini çektirdiğini görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişi çektiğini görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında üst azı dişi çektirmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine inanılır.

Kahve falında yirmilik dişi çektirmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında alt azı dişini çektirmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına tabir olunur.

Kahve falında dişinin çektiğini görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında dişini çektirmek kalp kırıklığı olacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir