AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi aslan görmek

Kahve falında dişi aslan görmek

Kahve falında dişi aslan görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hasadının tarlasında kalacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına inanılır.

Kahve falında dişi aslan gördüyseniz:

  • Uzun süredir bir türlü sonuçlanamayan bir konuyla ilgili olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz.

Kahve falında dişi aslan görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, maddi kayıpların olacağına işaret eder.

Kahve falında erkek ve dişi aslan görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere alamet etmektedir.

Kahve falında dişi aslan yavrusu görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında dişi ve erkek aslan görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına delalettir.

Kahve falında dişi aslan sevmek sağlığının geri geleceğine, maneviyata yöneleceğine yorulur.

Kahve falında aslan dişi görmek her zaman çok üzgün olacağına, hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişi aslanlar görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında altın aslan görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir