AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın aslan görmek

Kahve falında altın aslan görmek

Kahve falında altın aslan görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, aile hayatlarını bozulacağına yorulur.

Kahve falında altın aslan gördüyseniz:

  • Uyumsuz bir tutum içindesiniz, sosyal olmaktan çok sosyal olmamak çabasındasınız.

Kahve falında altın aslan görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslanlarla boğuşmak bir süre zorluk çekeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ev içinde aslan görmek kısmetin ve şansın açılacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslan tarafından sevilmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evde aslan yavrusu görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında aslanlar tarafından kovalanmak gerginliğin biteceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında aslan ve inek görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil aslan görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, ticaretinin de bozulmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir