AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi aslanlar görmek

Kahve falında dişi aslanlar görmek

Kahve falında dişi aslanlar görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine delalettir.

Kahve falında dişi aslanlar gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak oldukça dalgın olabilirsiniz.

Kahve falında erkek ve dişi aslan görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında dişi aslanlar görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, işveren koltuğunda oturacağına işaret eder.

Kahve falında dişi ve erkek aslan görmek sorunların üstüste geleceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişi aslan yavrusu görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında dişi aslan sevmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine tabir olunur.

Kahve falında aslan dişi görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişi aslan görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslanların saldırısına uğramak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir