AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi ve erkek aslan görmek

Kahve falında dişi ve erkek aslan görmek

Kahve falında dişi ve erkek aslan görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi ve erkek aslan gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin kendi kafasında bazı planları olabilir.

Kahve falında erkek ve dişi aslan görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişi ve erkek aslan görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, zafer ve zenginlik getireceğine yorulur.

Kahve falında dişi aslanlar görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişi aslan görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, korkularından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında dişi aslan sevmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişi aslan yavrusu görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslan dişi görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, toplumda iyi bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında yavru erkek aslan görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, işte de mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir