AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi aslan yavrusu görmek

Kahve falında dişi aslan yavrusu görmek

Kahve falında dişi aslan yavrusu görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, edilen duaların kabul edileceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına tabir olunur.

Kahve falında dişi aslan yavrusu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler sizin için önemli olan sorunların farkında dahi olmayıp, tamamen kendi kafalarındaki sorunlara göre konuşuyor olabilirler.

Kahve falında dişi aslan yavrusu görmek mutlu günlerin yaşanacağına, çok ünlü bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında dişi ve erkek aslan görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında erkek ve dişi aslan görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi aslanlar görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında aslan dişi görmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişi aslan görmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya işaret eder.

Kahve falında dişi aslan sevmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan ve yavrusu görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir