AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan dişi görmek

Kahve falında aslan dişi görmek

Kahve falında aslan dişi görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslan dişi gördüyseniz:

  • Hayır, tutkularınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Kahve falında aslan dişi görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına yorulur.

Kahve falında dişi aslan görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine delalet eder.

Kahve falında dişi aslan sevmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişi aslanlar görmek şansın yüze güleceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında dişi ve erkek aslan görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek ve dişi aslan görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, neşeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişi aslan yavrusu görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iyi aslan görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, gelir kaynaklarının yok olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir