AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına ilaç vermek

Kahve falında başkasına ilaç vermek

Kahve falında başkasına ilaç vermek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, üzgün olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine delalettir.

Kahve falında başkasına ilaç vermek gördüyseniz:

  • Herkes gibi davranmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında tarım ilacı görmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına inanılır.

Kahve falında ilac vermek parasının ve malının eksilmeyeceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında ilaclar görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, attığı her adımı düşüneceğine delalet eder.

Kahve falında ilaç içip kusmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabında ilaç görmek moralinin yükseleceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine ilaç vermek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında depresyon ilacı içmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş ilaç kutusu görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir