AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışarıda yürüdüğünü görmek

Kahve falında dışarıda yürüdüğünü görmek

Kahve falında dışarıda yürüdüğünü görmek evine bereket geleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dışarıda yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan haber alabilir veya ziyaretinize gelebilir.

Kahve falında dışarıda yürüdüğünü görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında dışarıda tuvaletini yapmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eve dışarıdan bakmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında dışarıda fare görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında evden dışarı çıkmak yeni bir iş olanağı yakalamaya, atılan adımların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında dışarı çiş yapmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında tuvaletini dışarı yapmak attığı adımların boşa gideceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında pencereden dışarı bakmak donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir