AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışarıda tuvaletini yapmak

Kahve falında dışarıda tuvaletini yapmak

Kahve falında dışarıda tuvaletini yapmak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, helal rızka sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dışarıda tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girilebilir.

Kahve falında dışarı tuvaletini yapmak gönlünce bir yaşam süreceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvaletini dışarı yapmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dışarıya tuvaletini yapmak ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dışarıda tuvaletini yapmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dışarıya çiş yapmak düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dışarı kaka yapmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dışarı çiş yapmak yanlış işlere girip mutsuz olacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında dışarıda banyo yapmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir