AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışarıda fare görmek

Kahve falında dışarıda fare görmek

Kahve falında dışarıda fare görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, güzel bir döneme girileceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında dışarıda fare gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassasiyet veya özveri gerektiren durumlar da oluşabilir.

Kahve falında fareyi evden dışarı atmak durgunlaşacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare dışarı atmak kendi işini kuracağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında fareyi dışarı atmak çok büyük hayır duaları alacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dışarıda fare görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalet eder.

Kahve falında dışarıda abdest almak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereden dışarı çıktığını görmek bankadaki hesabının kabaracağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine inanılır.

Kahve falında iç organları dışarıda görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında dili dışarıda görmek ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir