AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin evine sıçmak

Kahve falında birinin evine sıçmak

Kahve falında birinin evine sıçmak bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin evine sıçmak gördüyseniz:

  • Açıkta kaşmış veya çözümlenmemiş sorunlar bir anda sizin yararınıza sonuçlar doğurmaya başlayabilir ya da sizin lehinize ilerleme gösterebilir.

Kahve falında evin içine sıçmak evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, aradaki buzların eritileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin evine sıçmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, komşular tarafından kötülenileceğine işarettir.

Kahve falında evin ortasına sıçmak hasret gidereceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının evine sıçmak daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına yorulur.

Kahve falında ağzından sıçmak moralinin yükseleceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında kan sıçmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabağa sıçmak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında pantolonuna sıçmak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir