AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere sıçmak

Kahve falında yere sıçmak

Kahve falında yere sıçmak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kısmetli kapıların açılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında yere sıçmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projeleri kendinizi geliştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında her yere sıçmak düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ortalık yere sıçmak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine inanılır.

Kahve falında yere sıçmak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında orta yere sıçmak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yanlış seçimler yapacağına delalettir.

Kahve falında ağzına sıçmak maddi olarak ferahlık yaşanacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alta sıçmak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbiseye sıçmak çevresinin kalabalıklaşacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında ortaya sıçmak ekmeksiz kalacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir