AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişe dolgu yaptırdığını görmek

Kahve falında dişe dolgu yaptırdığını görmek

Kahve falında dişe dolgu yaptırdığını görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişe dolgu yaptırdığını gördüyseniz:

  • Belli bir planın veya bazı kişilerin gerçek yüzleri ya da güvenilir olup olmadığı ortaya çıkmaya başlıyor.

Kahve falında diş dolgusunun düştüğünü görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişte dolgu görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolgulu diş görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş dolgusu görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına inanılır.

Kahve falında diş dolgusunun çıktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına alamet eder.

Kahve falında dişe dolgu yaptırdığını görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş dolgusu yaptırdığını görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, kendi bildiğini okuyacağına delalet eder.

Kahve falında dişlerine dolgu yaptırmak dertlerinden arınacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir