AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında altın diş görmek

Kahve falında ağzında altın diş görmek

Kahve falında ağzında altın diş görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzında altın diş gördüyseniz:

  • Size fısıldadıkları şeyler ilginizi çekebilir.

Kahve falında ağzında altın diş görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ağzında altın diş görmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzına diş takmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında çok diş görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına inanılır.

Kahve falında dişlerinin ağzına döküldüğünü görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından diş çekmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ağza diş takmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının ağzında diş görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir