AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi diş görmek

Kahve falında mavi diş görmek

Kahve falında mavi diş görmek hayırlı işlerde yer alacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, onu dinleyeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, beklediklerini duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi diş gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası bir arkadaşınızla, sevdiğiniz kişiyle ya da bir akrabanızla problemler yaşamanıza neden olabilir.

Kahve falında mavi diş fırçası görmek hastalıklarının azalacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi diş görmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına işarettir.

Kahve falında avuç içinde diş görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişleri kirlenmiş görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında takma dişleri çıkarmak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına alamet eder.

Kahve falında diş doktora gitmek kişinin içinin daralacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına inanılır.

Kahve falında diş takıldığını görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dişlerin kanadığını görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir