AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini saklamak

Kahve falında birini saklamak

Kahve falında birini saklamak özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini saklamak gördüyseniz:

  • Sizi kimse yolunuzdan alıkoyamayacak.

Kahve falında odun saklamak dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına yorulur.

Kahve falında sigara sakladığını görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında tabancayı saklamak esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bulmak saklamak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret eder.

Kahve falında altın sakladığını görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terlik saklamak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında iç çamaşırı saklamak ölümcül hastalıklara işaret, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında salatalık saklamak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir