Kahve falında sır saklamak

Kahve falında sır saklamak çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, takdir toplayacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında sır saklamak gördüyseniz:

  • Maddi harcamlarda bulunmadan da karşınızdakilieri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında sır sakladığını görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine yorulur.

Kahve falında sır saklamak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, musibetlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırrını söylemek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sırra vakıf olmak sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında sırrı açıklamak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında sır öğrenmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sır öğrenmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın sırrı görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir