AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneden birşey saklamak

Kahve falında anneden birşey saklamak

Kahve falında anneden birşey saklamak kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında anneden birşey saklamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmenizi sağlayacak programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında anneden birşey saklamak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında birşey saklamak bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yastık altına para saklamak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kolye saklamak her geçen gün başarılarının artacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine tabir olunur.

Kahve falında küpe saklamak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına alamet eder.

Kahve falında saç saklamak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçak saklamak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca saklamak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kötü günlerin arkada kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir