AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş oynamasını görmek

Kahve falında diş oynamasını görmek

Kahve falında diş oynamasını görmek çok rahat edeceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, projenin gerçekleştirileceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında diş oynamasını gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız projelere ya da anlaşmalara imza atmadan önce iki kere düşünmenizde fayda var.

Kahve falında diş oynamasını görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında oynayan diş görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına inanılır.

Kahve falında oyulmuş diş görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, işinden evine gidip geleceğine alamet eder.

Kahve falında tenis oynayanları görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde oynayanları görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tenis oynandığını görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü oynarken görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında futbol oynayan birini görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir