AnaSayfa / Genel / Kahve falında oynayan diş görmek

Kahve falında oynayan diş görmek

Kahve falında oynayan diş görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, hayatın pahalılaşmasına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında oynayan diş gördüyseniz:

  • Heyecan duyacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında oyulmuş diş görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında oynayan diş görmek neşeli zamanların yaşanacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diş oynamasını görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında oynayanları görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oynarken görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün oynamasını görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında futbol oynandığını görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret eder.

Kahve falında kendini top oynarken görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir