AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü oynarken görmek

Kahve falında ölüyü oynarken görmek

Kahve falında ölüyü oynarken görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü oynarken gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili sezgilerinize dayalı kararlar alabilir veya ilişkinizde ilerleyeceğiniz yolu belirleyebilirsiniz.

Kahve falında ölü oynarken görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, hastalıklara şifa bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü oynarken görmek yaptığı hataları düzelteceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün oynamasını görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına işaret eder.

Kahve falında ölüleri oynarken görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına işaret eder.

Kahve falında düğünde oynayan insan görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında futbol oynayıp gol atmak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında oy pusulası görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında oynayanları görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir