AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenis oynandığını görmek

Kahve falında tenis oynandığını görmek

Kahve falında tenis oynandığını görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hem yıpranacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tenis oynandığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki bazı kimseler size karşı çıkarcı tutumlarda olabilir.

Kahve falında tenis oynayanları görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında tenis oynandığını görmek planlarının bozulacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına işarettir.

Kahve falında tenis topu görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, daha güçlü bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında tenis maçı izlemek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masa tenisi oynamak çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında tenis kortu görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işarettir.

Kahve falında tenis sahası görmek spora başlayacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tenis masası görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir