AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbol oynayan birini görmek

Kahve falında futbol oynayan birini görmek

Kahve falında futbol oynayan birini görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, dönülmez yollara gireceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında futbol oynayan birini gördüyseniz:

  • Kişisel arzularının birden artması gerçekleşmesi zor isteklerde bulunmana neden olabilir.

Kahve falında futbol oynayıp gol atmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, içinin hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında futbol oynayan birini görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına rivayet eder.

Kahve falında futbol oynandığını görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini futbol oynarken görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında futbol oynayanları görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında futbol oynayamamak büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil futbol sahası görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında futbolcu olmak şansın ve kısmetin kapanacağına, öz güven kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir