AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş kusmak

Kahve falında diş kusmak

Kahve falında diş kusmak borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, iyi habere, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş kusmak gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanın veya farklı konularda kazançlı çıkmanın yeni yöntemleri söz konusu olabilir.

Kahve falında diş kusmak kötülüklerden uzak olacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına yorulur.

Kahve falında kan kusmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına işarettir.

Kahve falında öğürerek kusmak huzurlu ve sakin bir yaşama, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında az kusmak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına delalettir.

Kahve falında şarap kusmak berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuz kusmak büyük tartışmalara gireceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yediği yemeği kusmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalettir.

Kahve falında fasulye kusmak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir