AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye kusmak

Kahve falında fasulye kusmak

Kahve falında fasulye kusmak sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fasulye kusmak gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kişisel veya işle ilgili değişiklikler yapmak doğru olmayabilir.

Kahve falında fasulye kusmak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine inanılır.

Kahve falında fasulye yetiştirmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fasulye ektiğini görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalettir.

Kahve falında etli yeşil fasulye yemek tüm dileklerin tutacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze fasulye yemek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil fasulye pişirdiğini görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, manevi olarak da yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazardan taze fasulye almak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine delalet eder.

Kahve falında çürük fasulye görmek nimet bolluğu yaşayacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir