AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap kusmak

Kahve falında şarap kusmak

Kahve falında şarap kusmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, işinin ehli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şarap kusmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda belirsizlik yaratan durumlar olabilir.

Kahve falında şarap kusmak çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şarabı dökmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı şarap kadehi görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına inanılır.

Kahve falında birinin şarap içtiğini görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının şarap içtiğini görmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadehte kırmızı şarap içmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında şarabın tadına bakmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şarap mahzeni görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir