AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğürerek kusmak

Kahve falında öğürerek kusmak

Kahve falında öğürerek kusmak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında öğürerek kusmak gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna etmeniz veya onay almanız gereken bir kişi varsa cesur davranmanız gerekebilir.

Kahve falında öğürerek kusmak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında haşere kusmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum kusmak problemlerinin biteceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak kusmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine delalet eder.

Kahve falında kusmak yemek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkte kusmak çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, alınganlıkların hasıl olacağına alamet eder.

Kahve falında domuz eti yemek ve kusmak çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rakı içip kusmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir