AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş kopması düşmesi kırılması görmek

Kahve falında diş kopması düşmesi kırılması görmek

Kahve falında diş kopması düşmesi kırılması görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, çok güzel günler göreceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, nimetin ve kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş kopması düşmesi kırılması gördüyseniz:

  • Bazı tekliflerin yenilenmesi gerekebilir.

Kahve falında diş kopması düşmesi kırılması görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ön dişlerinin kırıldığını görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırılan diş görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çürük diş kırılması görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış diş görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerini kırılmış görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine inanılır.

Kahve falında diş kırılmış görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında diş kırılmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir