AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük diş kırılması görmek

Kahve falında çürük diş kırılması görmek

Kahve falında çürük diş kırılması görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çürük diş kırılması gördüyseniz:

  • Birtakım olumsuz etkiler altındasınız.

Kahve falında kırılmış çürük diş görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalettir.

Kahve falında çürük diş kırılması görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında çürük dişin kırıldığını görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında çürük dişinin kırıldığını görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük dişin kırılmasını görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini çürük görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çürük siyah diş görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine işaret eder.

Kahve falında dişte çürük görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir